Encourage your hopes

Jednostavno obožavam pečate sa raznoraznim porukama, tekstovima, riječima... O, sada su mi u glavi odmah krenuli stihovi...

"Reči jesu moje igračke, cakle mi se u glavi kao oni šareni staklići kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u očima kad zažmurim..."

Dok ja nastavljam pjevušiti u iščekivanju koncerta, da se vratim na temu današnjeg posta... I tako, stigli su mi novi pečati koji su jednom riječju - prekrasni! Naravno da sam morala odmah krenuti u eksperimente s njima. Prvo mi je bilo u planu isprobati ih na čestitkama, no i jedna prekrasna salveta čekala je trenutak inspiracije, tako da su na kraju završili u paru.


Napravila sam decoupage na slikarskom platnu i nakon toga u kut nanijela strukturnu pastu i obojala je u zlatno, zajedno sa rubovima platna. Na pečatirana slova stavila sam embossing prah tako da dobiju 3D look. Razmišljam, možda bih još dodala nešto na ovu zlatnu ogradu, no za sada neka ostane ovako :) Čini li se vama kao da još nešto nedostaje u donjem lijevom kutu?








Do čitanja,
vaša Kek's :)

Broj komentara: 11 :

  1. "Ali postoje u nama neke neprevodive dubine...postoje u nama neke stvari neprevodive u reči...ne znam..." Ah...Provincijalka :(( Sinoć sam ju slušala preko telefona prijateljice koja je bila na koncertu i rasplakala se... Bila sam u Opatiji, ali svejedno mi nije dosta Balaševića i one neopisive atmosfere... I sad sam se raspisala totalno zaboravivši na čestitku koja je predivna! Pusa! :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ivana, meni apsolutno ništa ne nedostaje na ovom platnu! Mislim da je sve na njemu što treba i da je to jedan božanstveni spoj materijala i tehnika. Kako si napravila ovu ogradicu? Od strukturne paste si narpavila uske "letvice"' Još jednom, divna slika a boje su fenomenalne. Poz.

    OdgovoriIzbriši
  3. @Lilly, žao mi je što si propustila koncert u Osijeku, a da dođeš u ZG 18.? Mislim da je to super ideja!!! :)

    @Sandra, nanjela sam strukturnu pastu i onda sam dok je još bila mokra povukla istom tom špatulicom crte, jednostavno je. Nakon toga sam suhom spužvicom nanijela boju, tako da "pukotine" ostanu neobojane i prozire se salveta kroz njih.

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako je lijepo i jako mi se sviđaju boje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Slika je predivna i meni ne nedostaje apsolutno ništa, a lijevi ugao privlači pogled neobičnom tehnikom i daje baš lijep kontrast ostatku slike..

    OdgovoriIzbriši
  6. Aaaa, sad mi je jasnije. Hvala ti puno :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Ništa ne nedostaje, savršena je! Totalno je moj stil, baš me pogodiš u žicu!!! A ništa, morat ću ja sama sebi naručiti jednu čestitku:-))) Svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj Kek´sica nemam ti pojma ima li karata još uopće... I sad vidim gore da ti se Sandra obratila s Ivana (ssad će mi bit jednostavnije jer me uvijek zeza apostrof :D) Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ah da, to je zbog moje lijenosti da vam se predstavim kak' treba - imenom, a svaki put kad se sjetim nemam baš inspiracije..budem!
    Da, mislim da ih nema više u prodaji, ali mislim da se uvijek daju nabaviti, ako želiš bacim se u potragu!

    OdgovoriIzbriši
  10. Balašević! :) <3
    ja sam bila u Osijeku... i jednostavno je bilo - presavršeno! Taj čovjek... ma ne znam... obara. Skroz! Koje emocije. Baš ga ono volim, volim! :)
    A platno - lijepo... kao i uvijek kad napraviš nešto! ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Super si iskoristila platno. Jako mi se sviđa izbor boja i smatram da u kutu koji spominješ ne fali ama baš ništa.

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011