20.000 milja pod morem

Napokon jedan sunčan dan i odmah sam ga iskoristila za fotkanje svega što sam napravila ovih dana. Neki za sunčanih dana iznose posteljinu na balkone, a ja trčim s fotoparatom i pripremam foto session. :)

Jučer sam se veselila snijegu kao malo dijete. Baš sam razmišljala što je toliko čarobno u tom snijegu da u nama izaziva potrebu da svima oko sebe vičemo "Snijeeeg! Pada snijeg!!!" i oduševljeno se spremamo van na tu hladnoću da bi šetali po snijegu.

A sad se sigurno pitate kakve to ima veze sa morem, pa i nema nikakve, samo sam se podsjetila svog jučerašnjeg raspoloženja u odnosu na trenutno. :)
Danas je na foto sunčanju bila i ova slika, radila sam je za malenog Erika iz Splita, pa otuda i morska tema. Mora dijete od malena učiti o ribama :) Kada gledam ove fotografije, najrađe bi bila na nekoj plaži i brčkala se u moru. Toliko o snijegu i zimskim radostima :)

Ova salveta mi je toliko slatka i nisam se mogla odlučiti koji dio bi iskoristila, pa sam je zalijepila cijelu. Nekako mi se činila obična samo u 2D varijanti, pa sam hrid napravila 3D sa DAS masom i naglasila balončiće zraka. Slova od pjene zalijepila sam na bijelu špagu. Špagom sam htjela simulirati mrežu (budući da JOŠ ne znam plesti mreže) i sviđa mi se kako je ispalo.

Zar vam ne dođe da zaronite zajedno s ovim ribicama?!




Pozdravljam vas sve, do čitanja!

Broj komentara: 7 :

  1. Kako je slatkoooooooo ! Već čujem kako se Erik brčka s ovim ribicama ....Jako, jako mi se sviđa :)) p.s. joj kako mi je poznato ovo "trčanje za suncem" s fotićem u rukama .... moj dragi mi se uvijek smije ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Tko te pita za posteljinu, prašinu, hrpu veša .... S time se ne treba opterećivati nego treba uživati. Treba živjeti život, a ne prolaziti kroz njega. Prekrasna si i Ti i Tvoji radovi. A tek more :).
    Sunce i more to je ono što je lijepo, a snijeg ću ipak ostaviti planinama.
    Erik će sigurno uživati neće uopće morat do plaže. Joj, tako mi je žao što nisam mala i što ne slavim više dječji ročkas :).
    Veselim se svaki puta kad otvorim Tvoj blogić Pusa velika :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Slika je super! :)
    A i ostali tvoji radovi mi se sviđaju! :)
    Danas sam te našla i vratit ću se! :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. E, ovo je najbolji akvarij! Nema algi, ribice uvijek site, temperatura uvijek štima! :)) Ma, odličan je! Svaka čast! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. vječno pitanje-ljeto ili zima?.....ima nešto čarobno u pahuljama koje padaju a s druge strane ljeto i kupanje nam daju nekakav osjećaj slobode i nesputanosti:))......
    ove ribice su zaista slatke i super si ih iskoristila.....a ako bude potrebno ne sumnjam da ćeš i mrežu naučiti raditi:))....
    M...

    OdgovoriIzbriši
  6. Preslatko! Ma meni je zakon sve što ti napraviš :-)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Lito, moje najdraže godišnje doba :) Erik je dobio prelijep akvarij. Sigurno gušta u njemu :)

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011