Ljubavna kutijica

Ne znam da li sam ovu kutijicu nazvala ljubavna zbog toga što je za vjenčanje ili zato što je radim daaanima, stvarno treba ljubavi za tako nešto :) Nije ona bila toliko zahtjevna za napraviti, nego mi je svaki dan nedostajalo ono nešto..pa sam je dorađivala, gledala u nju, smišljala...i na kraju mi se sviđa kako je ispala.



Kartonsku kutijicu obojala sam u rozo i bijelo i (naravno) na bijelom dijelu napravila decoupage s cvjetnom salvetom. Poklopac je isto tako obojan u bijelo i stavljena je pozlata preko šablone, da dobije ovako okrugli oblik. Ružice su napravljene od DAS mase i zalijepljene vručim lijepilom.


Od kartona sam izrezala školjkasti oblik i prema tome izrezala papire. Slova su od kartona i na njih sam stavila pozlatu. Rupice za provući traku se mogu izrezati skalpelom,a mogu se napraviti i pomoću bušilice za papir.
Sa stražnje strane zalijepila sam isto bijele krugove od papira, na njih se mogu napisati lijepe želje (čestitke i pozdravi) :)


Broj komentara: 5 :

  1. Fantastična kutija!!! Vidi se da je rađena sa puuuno ljubavi!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako mi je žao što sam odlučila da se neću više udavati :). Ovo je prekrasno i puno ljubavi

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna kutijica, Ivana :)) Ovi kartončići sa slovima su mi neodoljivi! Romantično, ljubavno ...

    OdgovoriIzbriši
  4. ovo je prekrasno!!! dala si mi neke ideje za Božićne poklone!? ;) daleko je Božić...ali već razmišljam o tome... :)
    inače - pratim te od tvog početka pisanja bloga (znači nekoliko dana :))...pa sam se samo htjela javiti jer sam se i ja pokušala okušati u ovim blogovskim vodama... pa ćemo vidjeti do kada! :) pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasno je! Inače znam tu i tamo pratit ovakve radove i čini mi se da ću se na kraju i sama zaraziti sa tim.

    OdgovoriIzbriši

Pišite mi, vesele me vaši komentari :)

 

Keks made Copyright © 2011