Čestitka za vjenčanje

Uživam vidjeti lijepo upakirane poklone, a posebno kada se radi o vjenčanju. Isto kao što svi za vjenčanja izvlačimo iz ormara najbolji komad odjeće, tako mislim da i pokloni moraju biti dostojno upakirani za tu prigodu.
Dobro i Božićni pokloni moraju blistati, no nekako mi Božić sada nije u perspektivi.


Kako danas većina ljudi kao vjenčani poklon daruje novac, mislim da je većini problem kako upakirati novac. Osobno, meni su grozne one bijele obične koverte, a da ne spominjem da ponekada zna zalutati i koja plava, imam osjećaj kao da netko nekoga potplaćuje cijelo veče. Ne znam, možda je problem u meni, jer ne volim primati novac kao poklon, pa mi i onda cijelo to manevriranje s kovertama baš ne sjeda.

I tako sam ja za ovakve prigode osmislila čestitke, koje su same po sebi lijepi i unikatni poklon, a u njih se mogu i zakamuflirati novčanice :) Ovo je pilot verzija, mislim da ću ih još malo doraditi, da budu praktične za otvaranje i zatvararanje i tako još neke sitnice.


Ovako izgleda kada se otvori. Dio koverte ovalno je izrezan kako bi se lakše izvadila čestitka, a ujedno je i dekoracija.

 

Sama čestitka je vrlo jednostavana, no efektna. Tekst sam nanjela sa pečatom i stavila embossing puder i dodala male perlice kao akcent na ornamente. Druga strana čestitke je prazna i na nju se može napisati posveta.

 

Sviđa mi se. Kako se vama čini?

Do čitanja,
Keks

 

Keks made Copyright © 2011